Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: Στήριξη στον αγώνα των εργατών της ΒΙΟ.ΜΕ.-Πέμπτη 20/10, 11π.μ. στα Δικαστήρια Θεσ/νίκης

Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργατών της ΒΙΟ.ΜΕ. και καλεί στην παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 20/10 στις 11π.μ. στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης ενάντια στην νέα προσπάθεια πλειστηριασμού του οικοπέδου όπου βρίσκεται το εργοστάσιο.

Εδώ και 4 χρόνια, ο αγώνας των εργατών της ΒΙΟ.ΜΕ. έχει δείξει στην πράξη ένα άλλο δρόμο ανυποχώρητου αγώνα με λειτουργία του εργοστασίου από τους ίδιους τους εργάτες. Οι εργαζόμενοι της ΒΙΟ.ΜΕ. μαζί με το κίνημα αλληλεγγύης έχουν μπλοκάρει αγωνιστικά κάθε πλειστηριασμό, και έχουν δείξει πως δεν τρομοκρατούνται και δεν εγκαταλείπουν τον χώρο εργασίας τους.  Κράτος και δικαστική εξουσία, επανέρχονται με μια νέα προσπάθεια για πλειστηριασμό του οικοπέδου της ΒΙΟ.ΜΕ. στις 20 Οκτωβρίου. Όπως και με την προσπάθεια πλειστηριασμών της λαϊκής κατοικίας που βρήκε μπροστά της ένα μαζικό κίνημα ανυπακοής, έτσι και αυτή η προσπάθεια να καμφθεί ένας εργατικός αγώνας θα μας βρει απέναντι τους. Ο αγώνας μας είναι κοινός καθώς δείχνει έμπρακτα ότι οι εργατικοί και λαϊκοί αγώνες μπορούν να έχουν νίκες στο σήμερα, ανοίγοντας δρόμους αντίστασης και ανατροπής. Στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 20/11 στις 11π.μ. , μαζί με τους εργάτες της ΒΙΟ.ΜΕ., θα είμαστε στα Δικαστήρια να εξασφαλίσουμε για μια ακόμη φορά πως και αυτός ο πλειστηριασμός θα ακυρωθεί.


ΣΥΝΤΟNΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου