Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Σάββατο 4 Νοέμβρη: Νέα πανελλαδική κινητοποίηση και συνέλευση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών

Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, μετά την πρώτη προσπάθεια πανελλαδικού συντονισμού (συγκέντρωση στο υπουργείο Δικαιοσύνης και συνέλευση) στις 31 Αυγούστου, κάνει σήμερα ακόμη πιο γοργά βήματα συντονισμού και κοινής δράσης μεταξύ των κατά τόπους Συντονισμών Συλλογικοτήτων και Πρωτοβουλιών κατά των πλειστηριασμών, με στόχο τη διεύρυνση του Πανελλαδικού Δικτύου Συντονισμού και με άλλες πρωτοβουλίες από όλη τη χώρα και τη διατύπωση ενός κοινού πλαισίου αιτημάτων και οργάνωσης κοινών πολύμορφων δράσεων.

Ως Λαϊκή Συνέλευση Δυτικών Συνοικιών, συλλογικότητα που από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής μας μιλήσαμε για την ανάγκη συντονισμού σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, χαιρετίζουμε αυτή την προσπάθεια. 

Συμμετεχουμε και καλούμε, μαζί με το  ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κάθε εργαζόμενο, άνεργο, νέο και συνταξιούχο στη νέα πανελλαδική συγκέντρωση στα Προπύλαια (και πορεία στη Βουλή) το Σάββατο 4 Νοέμβρη, 12.30μ.μ., και τη συνέλευση του κινήματος, στις 3μ.μ. στο Τ.Ε.Ε.
Να απαιτήσουμε: 
  • κατάργηση του νομοθετικού πλαισίου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς 
  • θεσμοθέτηση πραγματικής προστασίας της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας με μέτρα όπως το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας και η διαγραφή των χρεών των λαϊκών οικογενειών προς τράπεζες, κράτος, Δήμους, ταμεία 
  • άμεση παύση κάθε δίωξης εναντίον του κινήματος κατά των πλειστηριασμών
Να συμβάλλουμε όλοι στη συγκρότηση του αναγκαίου παλλαϊκού κινήματος για την οριστική ανατροπή της πολιτικής αρπαγής της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, για να μην περάσει ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ (και funds) αλλά και τη συνολική ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης-Ε.Ε.-κεφαλαίου και την απαλλαγή από τη θηλειά των μνημονίων, του χρέους, της Ε.Ε. και του ευρώ».

Αναχώρηση λεωφορείων από Θεσ/νίκη: Σάββατο 4/11, 5.30π.μ., άγαλμα Βενιζέλου
Δηλώσεις συμμετοχής: 6972310995 & 6972024905

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου