Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

"Κατρούγκαλε και Τσίπρα, ακούστε το καλά: αυτό το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά"

Μια αρκετά μαζική διαδήλωση, παρά το ψύχος, πραγματοποιήθηκε σήμερα στους δρόμους της Δυτικής Θεσ/νίκης ενάντια στο νέο αντι-ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ, με τις εντολές Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ. και σε πλήρη συμπόρευση με τα συμφέροντα μεγάλου κεφαλαίου. 
Μετά από κάλεσμα της Λαϊκής Συνέλευσης Δυτικών Συνοικιών και της Πρωτοβουλίας Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου κι Ιδιωτικού Τομέα Θεσ/νίκης και με τη συμμετοχή της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., της Λαϊκής Αντίστασης, της Επιτροπής Δράσης Δυτικών Συνοικιών και κατοίκων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Επταλόφου (Αμπελόκηποι) και με πορεία μέσω της Σταυρούπολης οι διαδηλωτές κατέληξαν στην πλατεία Δημαρχείου του Ευόσμου.

Με συνθήματα ενάντια στο αντιασφαλιστικό τερατούργημα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ αλλά και γενικότερα της αντιλαϊκής πολιτικής του 3ου μνημονίου, κάλεσαν τους κατοίκους των εργατικών συνοικιών της πόλης σε ξεσηκωμό για να μην περάσει το αντι-ασφαλιστικό νομοσχέδιο, να ανατραπεί συνολικά αυτή η πολιτική και οι κυβερνήσεις που την εφαρμόζουν.







Ανανέωσαν δε το ραντεβού τους, στους καθημερινά και πιο δυναμικούς αγώνες και τις απεργίες, με επόμενο σταθμό την κινητοποίηση στις ανατολικές συνοικίες της πόλης, την Πέμπτη 21 του Γενάρη, 6.30μ.μ., στον Αγ. Θεράποντα (Τούμπα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου