Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Μαζική συγκέντρωση και σήμερα στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης. Συνεχίζουμε πιο μαζικά και αποφασιστικά την Τετάρτη 23/11, ενάντια στην αρπαγή του σπιτιού πολυμελούς οικογένειας ΑΜΕΑΜαζική και σήμερα η παρουσία διαδηλωτών στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης και επιτυχημένη αφού για άλλη μια φορά κανένα λαϊκό σπίτι, μαγαζί, οικόπεδο ή χωράφι δεν πέρασε στα χέρια κράτους ή τραπεζίτη.

Οι συγκεντρωμένοι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την πολύ κρίσιμη επόμενη εβδομάδα και τις κινητοποιήσεις που καλεί ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ενάντια στην τρίτη προσπάθεια αρπαγής από την τράπεζα Πειραιώς του μοναδικού σπιτιού της πολυμελούς οικογένειας με πατέρα και ένα παιδί ΑΜΕΑ, που η τεράστια κοινωνική κατακραυγή και η μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση απέτρεψε στις 28 του Σεπτέμβρη. Απέναντι στα ψέματα της κυβέρνησης, τις αρπακτικές διαθέσεις των τραπεζιτών, την αστυνομοκρατία, τις παρανομίες των μεγαλοσυμβολαιογράφων καια την αναλγησία όλων τους, το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς της λαϊκής κατοικιας και περιουσίας, πιο μαζικά, πιο δυναμικά, πιο αποφασιστικά θα φωνάξει και στις 23 του Νοέμβρη "ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ" και δεν θα τους επιτρέψει ούτε αυτό ούτε κανένα άλλο ν' αρπάξουν.
  • Τρίτη 22 Νοέμβρη, 6.30μ.μ., πλατεία Αγ. Θεράποντα: εξόρμηση ενημέρωσης στην Τούμπα
  • Τετάρτη 23 Νοέμβρη, 12.30μ.μ.: παρέμβαση στα κεντρικά της τράπεζας Πειραιώς (Τσιμισκή και Εθν. Αμύνης) και πορεία (με παρέμβαση στην Τράπεζα Ελλάδος) προς τα δικαστήρια - 3.30μ.μ. συγκέντωση για τη ματαίωση των πλειστηριασμών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου